Op het terrein

Op ons terrein zijn verschillende activiteiten te doen.

Bouw bijvoorbeeld een mooi pionierobject. De palen kunnen van ons gehuurd worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om stormbanen in het dennenbos te maken. Wij beschikken over verschillende objecten zoals autobanden en tonnen om een gave baan te bouwen.

Als het wat slechter weer is hebben wij ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld leer te bewerken. Hierbij kan er uit de standaard dingen gekozen worden zoals een dasring maken. Of maak een stoere armband of sleutelhanger. Hierbij word gebruik gemaakt van een speciale soldeerbout met verschillende vormen van brandkoppen. De kosten voor deze producten zijn € 3,- per stuk. Geef bij je reservering alvast aan of je dit wilt doen, dan kunnen wij zorgen dat we voldoende op voorraad hebben!

Daarnaast is het mogelijk om (bij vooraf reservering) bijvoorbeeld een unieke portemonnee te maken of een speciale riem. De kosten voor deze artikelen kunt u bij ons aanvragen.

Voor het aankomende verhuur seizoen (2021) is het ook mogelijk om hout te branden. Zo kun je een uniek kaasplankje maken, of een mooie onderzetter. Laat ons via de reservering weten wat je met je groep zou willen maken en wij zorgen dat het klaar staat!