Kampeervelden

Het Scoutingkampeerterrein heeft vier velden van verschillende groottes; twee kampeervelden, één bosperceel met plek voor 4 tenten en een bivakterrein. Hieronder kunt u een foto van elk veld zien.  De sanitaire voorzieningen zijn te vinden in Scoutinghiem, wat zich naast de velden bevindt. Een plattegrond kan hier worden gevonden

De Schapenweide

De Schapenweide is verdeeld in twee velden, Schapenweide I en Schapenweide II. Beide velden hebben de beschikking over een watertappunt, veldverlichting en een stopcontact voor kleine elektronische apparaten (telefoonladers). Op deze velden mag – onder voorwaarden – ook in vuurbakken gestookt worden.

Schapenweide I

Schapenweide II

Dennenbos

Voor de echte natuurbeleving kan er ook gekampeerd of gebivakkeerd worden in ons eigen dennenbos. Het bos bestaat uit een aantal open plekken waar tenten of een bivak kunnen worden geplaatst. Vanwege brandgevaar mag er op dit kampeerterrein niet worden gestookt. De bomen mogen worden gebruikt voor pionierobjecten zolang de bast van de bomen wordt beschermd met bijvoorbeeld jute.

Bivak Holtrop

Bivakterrein  van 15 X 8 meter met vrij uitzicht over de weilanden aan de achterzijde. Bereikbaar via een smalle loopbrug in het Dennenbos. Eigen waterpunt aanwezig.  Stoken op hout niet toegestaan.

Bivak Holtrop