In de omgeving

Omdat ons terrein naast de Koninklijke bossen van Oranjewoud liggen kun je in het bos verschillende activiteiten uitvoeren. Zo is er meer dan genoeg ruimte om levend stratego te spelen of ga in het donker het douane spel doen. Of ga op geocache avontuur in de omgeving.

Daarnaast hebben wij verschillende hikes uitgezet voor de verschillende speltakken. De afstanden van de hikes zijn verschillend van een klein rondje voor de bevers van +/- 3 km. Maar hebben we ook hikes die geschikt zijn voor alle speltakken van ongeveer 5, 10 of 15 km. In deze hikes komen verschillende routetechnieken aan bod zoals de strippenkaart, co√∂rdinaten of windstreken. Bij documenten is de kaart te vinden die noodzakelijk is om de hike’s goed te kunnen lopen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een 2 daagse hike te ‘boeken’ het is noodzakelijk om deze van te voren te reserveren. De route bestaat op dag 1 uit +/- 15 km en op dag 2 uit 10 km.

In de omgeving zijn ook verschillende plassen en kanalen te vinden waarin gezwommen kan worden. Ook is het mogelijk om bij het water een vlot te maken en hiermee te varen.

Via ons is het ook mogelijk om kano’s te huren, het is noodzakelijk om dit van te voren aan ons te laten weten via het contactformulier zodat we de kano’s kunnen reserveren.